Onze diensten

Wij bieden u een uitgebreid pakket met diensten aan zoals binnen en buiten schilderwerk, houtrot herstel en Gevelreinging. U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project. 

Binnen Schilderwerk

Voor het binnen schilderwerk van uw woning of bedrijfspand maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten als Sigma en Sikkens.

Buiten Schilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt hoge eisen aan het buitenschilderwerk. Met een professionele kwaliteit hout verf, een zorgvuldige werkwijze en regelmatig onderhoud blijven alle houtsoorten in prima conditie.

Houtrot Herstel

Door onze jarenlange ervaring met het herstellen van houtrot kunnen wij van de oorzaak van de aantasting vaststellen waardoor we de reparatie vakkundig uitvoeren en zo een permanente oplossing kunnen garanderen.

Gevelreiniging

Gevels die behandeld zijn met een waterafstotende coating, zijn beter beschermd tegen invloeden van het Nederlandse weer. Zo ziet uw gevel er weer fris uit en kan hij tegen een stootje. Neem contact met ons op.