Onze diensten

Wij bieden u een uitgebreid pakket met diensten aan zoals binnen en buiten schilderwerk, houtrot herstel en Gevelreinging. U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.

Binnen Schilderwerk

Voor het binnen schilderwerk van uw woning of bedrijfspand maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf. Deze verfproducten zijn afkomstig van Sigma en Sikkens.

Buiten Schilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt hoge eisen aan het buitenschilderwerk. Met een professionele kwaliteit hout verf, een zorgvuldige werkwijze en regelmatig onderhoud blijven alle houtsoorten in prima conditie.

Houtrot Herstel

Door onze jarenlange ervaring met het herstellen van houtrot kunnen wij van de oorzaak van de aantasting vaststellen waardoor we de reparatie vakkundig uitvoeren en zo een permanente oplossing kunnen garanderen.

Voor het binnen schilderwerk van uw woning of bedrijfspand maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten als Sigma en Sikkens.

Stucwerkzaamheden

Het Nederlandse klimaat stelt hoge eisen aan het buitenschilderwerk. Met een professionele kwaliteit hout verf, een zorgvuldige werkwijze en regelmatig onderhoud blijven alle houtsoorten in prima conditie. Vraag offerte aan.

Glas vervangen

Nieuwe ruit laten plaatsen of meerdere ruiten vervangen? We komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de beste oplossing. Onze glasservice is snel en flexibel, wij helpen u graag op een moment wanneer het u het beste uitkomt.